Kalenteri

IPT3-hankkeen työpajat ja valmennukset on tarkoitettu hanketta rahoittavien tilaajaorganisaatioiden henkilöille sekä pilottihankkeissa työskenteleville palveluntuottajille. Osallistumiseen liittyvistä kysymyksissä voit olla yhteydessä hankekoordinaattoriin .

Ladataan Tapahtumat

‹ Kaikki tapahtumat

Syventävä työpaja: IPT-hankkeiden kipupisteet ja haasteet

toukokuu 18 • klo 08:30 - 14:00

Tervetuloa kevään viimeiseen syventävään IPT3-työpajaan!

IPT-malleja on sovellettu Suomessa noin vuosikymmenen ajan erilaisissa hankkeissa ja niiden hyödyistä ja haasteista on käyty runsaasti keskustelua. Osapuolten integroinnin hyödyt ovat kiistattomia, mutta malliin liittyy myös paljon haasteita. Tämän vuoksi tietyistä haasteista voidaan puhua IPT-hankkeiden kipupisteinä niiden toistuessa eri hankkeissa.

Aamupäivän aikana keskitytään monta haastetta taklaavaan projektitiimien kyvykkyyden kehittämiseen ja kuullaan mm. Rantatunneli-projektissakin mukana olleen Merja Tyynismaan (AFRY) JA Uusi Sydän 2025 -hankkeessa työskentelevän Titta Haataisen (KYS) kokemuksia ja näkemyksiä allianssikyvykkyyden kehittämisestä. Iltapäivällä syvennytään ratkomaan haasteita työpajatyöskentelyn menetelmin.

Työpajan alustava ohjelma löytyy täältä. Ohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia ja tarkennuksia. Työpaja järjestetään Teamsissa. Linkki ilmoittautuneille toimitetaan ennen työpajaa.

Go to Top