Kalenteri

IPT4-hankkeen työpajat ja valmennukset on tarkoitettu hanketta rahoittavien tilaajaorganisaatioiden henkilöille sekä pilottihankkeissa työskenteleville palveluntuottajille. Osallistumiseen liittyvistä kysymyksissä voit olla yhteydessä hankekoordinaattoriin .

Ladataan Tapahtumat

‹ Kaikki tapahtumat

Tämä tapahtuma on mennyt.

IPT3- ja RAIN2-hankkeiden yhteistyöpaja: Integraation syventäminen

16.9.2021 • klo 08:00 - 15:30

IPT- ja RAIN- hankkeiden yhteistyöpajassa syvennytään rakennushankkeiden toimijoiden integraatioon. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, miten alaurakoitsijaketju sekä käyttäjät integroidaan paremmin osaksi projektia. Oppia ja oivalluksia tarjoava työpaja sisältää alustusten lisäksi case-esityksiä parhaista käytännöistä Suomessa siitä, miten alaurakkaintegraatiota on toteutettu menestyksekkäästi ja millaista on hyvä yhteistoiminta käyttäjien kanssa.

Työpajan ensimmäisenä puhujana kuullaan Sutter Healthin Digby Christiania, joka kertoo omista kokemuksistaan Sutter Healthin Trade partner- ja Superuser-toimintaan liittyen. Digby on yksi Lean-rakentamisen edelläkävijöistä maailmalla ja ollut mukana mm. LCI-päivillä Suomessa. Integraatiosta ihmisten ja tiimien toiminnan näkökulmasta työpajassa kertoo Jari Salo Juuriharjalta.  Lisäksi mukana on useita Suomen johtavia kehittäjiä ja asioiden edistäjinä tunnettuja tilaajia ja kokeneita palveluntuottajia.

Työpajan ohjelmaan voi tutustua tästä linkistä.

Tilaisuus on avoin IPT3- ja RAIN2-hankkeiden osapuolten lisäksi myös muille tilaajille!

 

Kuva: Digby Christian LCI-päivillä 2019 (Kuvapankki, Lean Construction Congress 2019)

Go to Top