Kalenteri

IPT3-hankkeen työpajat ja valmennukset on tarkoitettu hanketta rahoittavien tilaajaorganisaatioiden henkilöille sekä pilottihankkeissa työskenteleville palveluntuottajille. Osallistumiseen liittyvistä kysymyksissä voit olla yhteydessä hankekoordinaattoriin .

Ladataan Tapahtumat

‹ Kaikki tapahtumat

RAIN3-työpaja: Virtaustehokkuuden johtaminen

31.8. • klo 08:30 - 13:00

Työpajan tavoitteena on kasvattaa ymmärrystä ja osaamista virtauksen johtamiseen sekä virtautuksen edistämiseen rakennusalalla. Aiheisiin pureudutaan teorian ja käytännön esimerkkien kautta.

Aalto-yliopiston Joonas Lehtovaara avaa alustuksessaan virtaus- ja resurssitehokkuuden eroja, virtauksen eri muotoja, sekä sitä, miten virtaustehokkuuden viimeisintä tutkimustietoa voidaan hyödyntää rakennushankkeiden johtamisessa. Lisäksi aiheesta kuullaan käytännön kokemuksia, kun Sörkan spora -allianssin projektipäällikkö Jussi Borgenström kumppaneineen kertovat siitä, miten ajattelua muutettiin työn tekemisestä, miten ihmisiä valmennettiin ja missä nyt mennään.

Työpajassa paneudutaan myös toimivan virtauksen edellytyksiin, jossa huomioidaan koko toimitusketjun näkökulmat. Alustamassa aiheesta on Hannes Ilveskoski Firalta, jonka jälkeen pohdimme yhdessä, miten varmistamme virtauksen askel askeleelta. Päivän lopuksi pohditaan, miten voimme edistää RAIN3-hankkeessa rakennusalan virtausta testausten avulla.

Ohjelma on julkaistu ja se löytyy täältä.

Työpaja järjestestään BIM Kampuksella Kampissa (Lapinrinne 3, 00100 Helsinki) ja siihen voi osallistua myös etänä Teamsissa. Tilaisuus on avoin kaikille IPT4- ja RAIN3-hankkeiden osallistujaorganisaatioille.

Lisätietoja työpajasta antaa RAIN3-koordinaattori Sari Koskelo ().

Go to Top