Kalenteri

IPT4-hankkeen työpajat ja valmennukset on tarkoitettu hanketta rahoittavien tilaajaorganisaatioiden henkilöille sekä pilottihankkeissa työskenteleville palveluntuottajille. Osallistumiseen liittyvistä kysymyksissä voit olla yhteydessä hankekoordinaattoriin .

Ladataan Tapahtumat

‹ Kaikki tapahtumat

Tämä tapahtuma on mennyt.

Ohjelma julkaistu: IPT3- ja RAIN2-hankkeiden yhteinen tulosseminaari

27.4.2022 • klo 12:30 - 16:30

Tervetuloa tutustumaan IPT3- ja RAIN2-hankkeiden keskeisiin tuloksiin! Yhteinen tulosseminaari järjestetään live-tilaisuutena Helsingissä 27.4.2021 klo 12.30 alkaen. Varsinaisen ohjelman jälkeen tilaisuus jatkuu klo 16.30 verkostoitumisen merkeissä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu ajoissa!

Integroituja toimintamalleja ja niiden käytäntöjä kehittävät IPT- (integroidut projektitoimitukset) ja RAIN- (rakentamisen integraatiokyvykkyys) hanke ovat molemmat kokonaisuudessaan olleet käynnissä jo useamman vuoden ajan. Nyt on tullut aika päättää niiden tällä hetkellä käynnissä olleet osakokonaisuudet ennen kuin yhteiskehittäminen taas jatkuu. Hankkeet ovat tähän asti lähestyneet haastetta omista näkökulmistaan; IPT3 tilaajien ja RAIN2 palveluntuottajien näkökulmasta. Kuten yhteistoiminta toimiakseen kunnolla edellyttää, tuodaan hankkeet ja niiden tulokset nyt yhteen ja kaikkien kuultavaksi.

Tilaisuudessa verkostoidutaan pitkästä aikaa kasvotusten ja käydään läpi molempien hankkeiden tuloksia yhteistoimintamallien hengessä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tutustu tilaisuuden ohjelmaan tästä. Tulosseminaarin ilmoittautumislinkki avautuu RAKLIn tapahtumakalenterista.

Huom. Ennen yhteistä seminaariosuutta IPT3-hankkeen osallistujat kokoontuvat klo 10.30 alkaen kokoavaan päätöskeskusteluun, johon ilmoittaudutaan tästä linkistä.

Go to Top