Kalenteri

IPT3-hankkeen työpajat ja valmennukset on tarkoitettu hanketta rahoittavien tilaajaorganisaatioiden henkilöille sekä pilottihankkeissa työskenteleville palveluntuottajille. Osallistumiseen liittyvistä kysymyksissä voit olla yhteydessä hankekoordinaattoriin .

Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Valmennus: Kehitysvaiheen käynnistyminen (Teams)

Valmennuksessa perehdytään siihen, miten IPT-hankkeen kehitysvaihe saadaan käynnistettyä sujuvasti. Kuulemme myös kehitysvaiheen käynnistämisestä poikkeusolosuhteissa, kun suuri osa henkilöistä työskentelee etänä. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.

Syventävä työpaja: Hanketiedon hallinta (Teams)

Tässä syventävässä työpajassa syvennytään pohtimaan, miten tietomallintaminen ja digitalisaatio edistävät hanketiedon hallintaa mm. kustannusarvioiden muodostumisen ja TVD-prosessin näkökulmista. Alustajina kuulemme mm. RAKLI ry:n Mikko Somersalmea, Tietoan Marko Rajalaa, Väyläviraston Ari Huomoa sekä Haahtelan Ari Pennasta. Lisäksi uutena IPT3-hankkeen työpajateemana käsitellään nyt myös Platform of Trustia, johon osallistujat johdattaa Vastuu Groupin […]

Valmennus: Kehitysvaiheen läpivienti ja toteutusvaiheeseen siirtyminen

Teams / Live (Helsinki)

Valmennuksessa käsitellään kehitysvaiheen hallitun läpiviennin kannalta keskeiset prosessit, joita ovat mm. TVD-prosessin mukainen hankkeen ja sen toteutuksen suunnittelu, projekti-integraation rakentaminen ja tavoitekustannuksen määrittäminen. Lisäksi valmennuksessa käydään läpi, mitkä ovat kehitysvaiheen tuotokset toteutusvaiheeseen siirryttäessä. Tilaisuuden ohjelma löytyy täältä.

Platform of Trust -sessio

Teams / Live (Helsinki)

Tule mukaan ideoimaan tulevaisuuden näkymiä IPT-hankkeiden tiedolla johtamiseen! Tämän tilaisuuden tavoitteena on tuottaa erilaisia konkreettisia johtamisen tilannekuvanäkymiä, joiden pohjalta luodaan kokonaisvaltainen, reaaliaikainen tilannekuva automaattisesti eri järjestelmistä. Tavoitteena on toteuttaa järjestelmäriippumaton, avoin tilannekuvamalli, joka mahdollistaa projektien tehokkaan tiedolla johtamisen. Tutustu edellisen PoT-työpajan aineistoihin ja ilmoittaudu mukaan!

Lean in Public Sector (LIPS) & Lean Construction Congress

Virtuaalitapahtuma

Perinteiset LCI-päivät järjestetään tänä vuonna yhteistyössä LIPS:n kanssa täysin virtuaalisena tapahtumana! Ilmoittautuminen on avattu ja alennetut Early Bird -hinnat ovat voimassa helmikuun loppuun asti! Lisätietoja tapahtuman kotisivuilta.

Valmennus: IPT-hankkeen loppuvaiheet

Virtuaalitapahtuma

Osallistavassa valmennuksessa käsitellään IPT-hankkeiden luovutusta/vastaanottoa sekä jälkivastuuajalle siirtymistä. Aiheeseen johdattavan alustuksen lisäksi kuulemme kokemuksia alliansseista sekä keskustelemme aiheesta yhdessä. Kokemuksia projekteilta mukana on kertomassa Terho Pekkala Kainua-allianssista, Jarmo Raveala Jakomäen sydän -allianssista sekä  Eero Moilanen Ylivieskan kirkko -allianssista. Tarkempi ohjelma löytyy täältä. Valmennus järjestetään Teamsissa ja linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen […]

Syventävä työpaja: Tavoitteita vai sanahelinää?

Miten IPT-hankkeiden tavoitteet pitäisi asettaa, jotta ne tukisivat aidosti tilaajan tavoitteiden toteuttamista ja arvontuottoa, ohjaisivat kehitysvaiheen ja toteutusvaiheen toimintaa sekä muuttaisivat alan toimintakulttuuria? Visonin ja RAKLIn ohella tavoitteista keskustelua työpajassa alustavat Ossi Inkilä SRV:ltä, Reetta Putkonen Helsingin kaupungilta ja Turkka Keravuori Asuntosäätiöstä. Työpajan tarkempi ohjelma löytyy täältä. Työpaja järjestetään hybridimallilla […]

Go to Top