Kalenteri

IPT4-hankkeen työpajat ja valmennukset on tarkoitettu hanketta rahoittavien tilaajaorganisaatioiden henkilöille sekä pilottihankkeissa työskenteleville palveluntuottajille. Osallistumiseen liittyvistä kysymyksissä voit olla yhteydessä hankekoordinaattoriin .

Ladataan Tapahtumat

‹ Kaikki tapahtumat

IPT4-työpaja: Vakiointi, skaalaus ja jatkuva parantaminen

19.9. • klo 09:00 - 13:00

Syyskuun työpajan tavoitteena on yhteisesti linjata prosesseja, toimintamalleja ja/tai työkaluja, joita IPT-projektien suunnittelussa, hankinnoissa ja johtamisessa tulisi vakioida. Vakioinnilla tarkoitamme parhaiden käytäntöjen ja työmenetelmien standardointia, mikä auttaa niiden seurannassa ja mittaamisessa ja toimii perustana jatkuvalle parantamiselle. Toimialan kannalta vakioidut toimintamallit luovat edellytyksiä yhä sujuvammalle yhteistyölle ja yhdessä oppimiselle erilaisten hankintayksikkö- tai projektikohtaisten ratkaisujen sijaan.

Mitä IPT-projektien prosesseja, toimintamalleja ja/tai työkaluja työpajassa tulisi erityisesti tarkastella ja mihin yhdessä paneutua? Tarvetta yhtenäistämiselle on alustavasti tunnistettu esimerkiksi seuraavissa: ATA-tavoitteet ja mittarit, sopimusehdot, kaupalliset ehdot, kannustinjärjestelmä, korvattavat kustannukset, budjetointi, tavoitekustannuksen rakenne, riskivaraus, riskien hallinta, jälkivastuu, hankintaprosessi, johtaminen jne.

Ilmoittaudu mukaan ja ehdota samalla työpajassa yhdessä työstettäviä käytäntöjä. Työpaja on avoin IPT4- ja RAIN3-organisaatioille. Työpaja järjestetään BIM Kampuksella Helsingissä ja siihen voi osallistua myös Teamsin välityksellä.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja työpajasta antaa IPT4-koordinaattori Nina Flinck ().

Go to Top